Política de privacitat xarxes socials

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), SEDIBAC informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil en les Xarxes Socials (XXSS) Facebook, Twitter i Google +, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.
Dades de SEDIBAC:
G60377363
VALENCIA 459 – 461 entresol. 1ª 08013, BARCELONA
info@sedibac.org
http://www.sedibac.org/

L’usuari disposa d’un perfil en la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per SEDIBAC, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la xarxa. A l’unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

SEDIBAC té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són emprades dins la pròpia xarxa social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant SEDIBAC, d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

  • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la xarxa social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació:  Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de SEDIBAC, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-lo davant la xarxa social.
  • Cancelació i/o oposició: Com en el caso anterior, només podrà satisfacer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de SEDIBAC, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

SEDIBAC realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina de SEDIBAC.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la xarxa social.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicarà al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina de SEDIBAC, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altra tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ética, el bon gust o el decor, i/o que infringeixin, violin o quebrantin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, SEDIBAC se reserva el dret a retirar d’immediat el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

SEDIBAC no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicado un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateixe és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que es puguin publicar en la pàgina no seran emagatzemades en cap fitxer per part de SEDIBAC, pero sí que romandran en la xarxa social.

Concursos i promocions

SEDIBAC es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els que podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la xarxa social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que sigui d’aplicació.

La xarxa social no patrocina, avala ni administra, de cap forma, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

SEDIBAC utilitzarà la xarxa social per a publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomenar a altres usuaris la pàgina de SEDIBAC per a que també ells puguin disfrutar de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la xarxa social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Twitter: https://twitter.com/privacy
Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/