Dimecres Actius

Supervisió de casos

  • No hi ha actes previstos

Propers cursos

 

VI Congrés SEDIBAC 2017

Preus

Preus

Del 16/4/2017 al 25/05/2017

Congrés

Taller

Socis* 135€ 50€
No Socis 175€ 60€

*Socis SEDIBAC, FLOBANA, GALIBACH i ARAGONBACH

 

A SEDIBAC tenim el plaer de convocar el VI Congrés bianual de Teràpia Floral, punt de trobada a nivell nacional i internacional de terapeutes florals de Bach, d’especialistes, d’amants de les Flors de Bach, de professionals del sector i del públic en general, per a compartir coneixements i intercanviar experiències enriquidores al voltant del món de les Flors de Bach. Enguany repetim seu a Barcelona, el  Col·legi Major Sant Jordi.

Per a aquesta sisena edició tenim preparada una novetat, amb la que esperem arribar a tots els interessats que no es puguin desplaçar a Barcelona: a més d’assistir de forma presencial, el VI Congrés oferirà la possibilitat d’assistir en directe per internet a les sessions. Per a això, el Comitè Organitzador compta en aquesta ocasió amb els serveis d’una empresa especialitzada que portarà a terme la gravació, edició i emissió en temps real de les diferents ponències.

Després de l’èxit de les cinc edicions anteriors del Congrés SEDIBAC de Teràpia Floral, celebrades el 2006, 2009, 2011, 2013 i 2015, considerem que aquest VI Congrés oferirà una oportunitat extraordinària i privilegiada de participar com a ponent, gràcies a l’emissió per internet i en temps real de les exposicions. La projecció i l’abast dels treballs presentats seran molt majors que en les trobades anteriors.

Us hi esperem!

Comitè Científic del VI Congrés SEDIBAC 2017

 

Patrocinadors

Associacions florals col·laboradores

Associacions col·laboradores2017

Save

Save

Save