Dimecres Actius

Supervisió de casos

Bach i les Flors

“El creador, en la seva misericòrdia, ha posat al nostre abast certes herbes divinament enriquides; busquem-les i usem-les per a ajudar-nos a escalar la muntanya de la nostra evolució”

Dr. Edward Bach

edward_bach

Qui fou el Dr. Bach?

Edward Bach fou un metge gal·lès (1886-1936) que excel·lí en la investigació en el camp de la Bacteriologia i de l’Homeopatia. Guiat pel seu amor i respecte a la natura i a tots els éssers vius, desenvolupà una teràpia natural, senzilla d’aplicar i extraordinàriament efectiva.

L’any 1930 va abandonar la seva pròspera consulta i va marxar a Gal·les on, seguint la seva fina intuïció, es va convertir en el seu propi laboratori, comprometent-se en la recerca que culminaria amb la troballa i la sistematització de les 38 essències florals que componen el seu sistema terapèutic.

Què és la teràpia floral del Dr. Bach?

La Teràpia Floral del Dr. Bach és un sistema de tractament natural, compost per 38 essències florals. Constitueix una teràpia energètica (vibracional), holística, que ajuda a restablir la salut, tot contribuint a harmonitzar les disfuncions als camps físic, emocional, mental i espiritual de tots els éssers vius, siguin aquests humans, animals o vegetals.

És una teràpia fiable?

gotero

La teràpia del Dr. Bach s’aplica des de fa més de 70 anys. Existeix molta experiència en el seu ús a gairebé tots els països del món. Centenars de llibres i publicacions en diversos idiomes en donen bona fe. L’any 1983 l’OMS (Organització Mundial de la Salut) va publicar un estudi dirigit a les administracions sanitàries dels seus estats membres, en el qual es menciona explícitament la Teràpia del Dr. Bach. (Medecine Traditionelle et Couverture des soins de Santé OMS. Genève 1983, pg. 162).

Pag.: 1 2